Revelation: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι «καταδικασμένος» μουσικός

17:26 4/7/2013 - Πηγή: People

Παλιά δεν έδινε πολλές συνεντεύξεις και όσα μαθαίναμε γι’ αυτόν ήταν μέσα από διάφορα ρεπορτάζ. Πλέον ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας έχει δείξει τον πραγματικό του εαυτό και δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ώριμο και κατασταλαγμένο άνθρωπο.

Δείτε επίσης: Μιχάλης Χατζηγιάννης exclusive: Συναυλία για λίγους

«Έχω μάθει πως η δουλειά ανταμείβεται μες στον χρόνο, ότι τίποτα δεν πάει χαμένο,

ότι από το καθετί μικρό μαθαίνεις, ότι το να σέβεσαι είναι ανεκτίμητο, ότι θέλοντας και μη θα υποστείς φθορά, ότι ο χρόνος είναι και καλός και κακός μαζί σου, αλλά και πως εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο χρόνος, η φθορά και οι απογοητεύσεις

Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε δέκα χρόνια από σήμερα, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δέκα χρόνια, ε; Τι μου λες τώρα; Σε δέκα χρόνια ο σκύλος μου θα είναι 11,5 ετών. Εγώ σίγουρα θα έχω περισσότερα γκρίζα μαλλιά… Για να είμαστε σοβαροί και για να μπορούμε να μιλάμε και να κάνουμε όνειρα θα ήθελα να αλλάξει η όλη κατάσταση γύρω μας. Να ξαναζήσουμε με ελπίδα και αισιοδοξία. Και βέβαια τα όνειρά μας να μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Από εκεί και μετά θα ήθελα να ζω κοντά στη θάλασσα, να ταξιδεύω περισσότερο».

Και όσοι από εσάς θέλετε τρεις χαρακτηρισμούς για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τους δίνει ο ίδιος: «Είμαι Έλληνας, περήφανος, “καταδικασμένος” μουσικός. Α, και παραμένω ψύχραιμος».

The post Revelation: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι «καταδικασμένος» μουσικός appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα