Το μένος: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσπά κατά του δήμου Πατρών και Αγρινίου

17:10 4/7/2013 - Πηγή: People

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε ένα μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες. Ο ηθοποιός ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο twitter μία φωτογραφία με κάποια λόγια, τα οποία αφορούν στην παράσταση Άντρες έτοιμοι για όλα, ή μάλλον το «κόψιμο» αυτής από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του ΥΠΠΟ Πάτρας.

Δείτε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα κάνουμε πολιτικό γάμο»

Μετά από συνεδρίαση που έγινε, το Αρχαιολογικό Συμβούλιο αποφάσισε

να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή της παράστασης (καθώς και του Fame, Μάικ ο Φασολάκης και Τα βαφτίσια) στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας.

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Άντρες έτοιμοι για επιτυχία

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος με τη φωτογραφία που ανέβασε δηλώνει: «Προς Δήμο Πατρών και Αγρινίου (τα μέρη που μεγάλωσα): Ζούμε το 2013! Κάθε μέρα εδώ και χρόνια βλέπουμε τα πάντα όλα, μέσα από τις τηλεοράσεις. Από απευθείας δολοφονίες, βιασμούς, τσό@@@, μέχρι ότι δεν θα μπορούσε κανένας να φανταστεί δύο δεκαετίες πριν, και τώρα το 2013 σας σοκάρει να δείτε πέντε άντρες με μαγιό; Αυτός ο ξεφτιλισμένος πουριτανισμός από πού βγαίνει; Ένα από τα προβλήματα στο χώρο του πολιτισμού είναι ότι πάρα πολλοί δε θα έπρεπε να ασχολούνται μαζί του γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν. Μεγαλύτερη ντροπή πρέπει να νιώθουν αυτοί, παρά εγώ που εκθέτω αυτό το κολασμένο και αμαρτωλό σώμα μου, βεβηλώνοντας τα ελληνικά θέατρα στη χώρα του Αριστοφάνη»!

Σκηνή από την παράσταση όπου οι ηθοποιοί εμφανίζονται με τα μαγιό τους

The post Το μένος: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσπά κατά του δήμου Πατρών και Αγρινίου appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα