Pink: Η φωτογραφία με τούφες μαλλιών στα χέρια της και το κεφάλι της ξυρισμένο έχει μία τρυφερή εξήγηση

15:52 6/12/2019 - Πηγή: People

Πίσω στο 2017 είχε παραλάβει ένα βραβείο στα MTV Awards και στον λόγο της είχε πει: «Η κόρη μου μου λέει «είμαι το πιο άσχημο κορίτσι στο σχολείο, μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά». Εγώ της απάντησα «Είσαι πανέμορφη. Οι άνθρωποι λένε για εμένα ότι μοιάζω με αγόρι, ότι είμαι πολύ…αρσενική. Με βλέπεις να μεγαλώνω τα μαλλιά μου»; Καρδιά μου, δεν αλλάζουμε. Απλώς μαθαίνουμε στους ανθρώπους να αλλάξουν και να δουν ότι υπάρχει κι άλλου είδους ομορφιά».

Αυτά τα λόγια δείχνουν έναν άνθρωπο που αποδέχεται και προωθεί την ανάγκη των ανθρώπων να εκφραστούν

στυλιστικά όπως νιώθουν. Κι αυτό το ξεκινάει από την κόρη της, τόσο όσον αφορά την ίδια, όσο και ως προς τη συμπεριφορά της κόρης της προς τα άλλα παιδιά.

Με αυτή της την στάση, την οποία συνεπικουρεί με θαυμασμό κι ο σύζυγός της, η Pink είδε την κόρη της να ξυρίζει το κεφάλι της πριν λίγο καιρό, θέλοντας ίσως να ακολουθήσει το παράδειγμα της μαμάς και να δείξει πως δεν τη νοιάζουν πλέον τα αρνητικά σχόλια, αλλά μόνο το πώς θα νιώθει καλά εκείνη.

Η Pink που μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές στη χαίτη της, προχώρησε σε άλλη μία μιμούμενη την κόρη της Γουίλοου. Έτσι, στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, βλέπουμε την τραγουδίστρια να έχει ξυρίσει το κεφάλι της σε military look και να κρατάει στα χέρια της τις τούφες μαλλιά που αποχωρίστηκε.

View this post on Instagram

Letting Go

A post shared by P!NK (@pink) on Dec 5, 2019 at 5:51pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα