Επιστρέφει το After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά – Ποια θα είναι η συμπαρουσιάστριά του

15:32 6/12/2019 - Πηγή: People

Ήταν μια από τις εκπομπές που μας άρεσαν αρκετά την περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Είχε μια ωραία αισθητική και ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε ωραίες συνεντεύξεις, δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα για τον καλεσμένο. Το After Dark επιστρέφει, έστω και καθυστερημένα, και θα είναι αρκετά ανανεωμένο.

Το αναφέρουμε αυτό μιας και στην πρώτη εκδοχή ο Θέμης Γεωργαντάς υποδεχόταν έναν καλεσμένο και στη συνέχεια και έναν φίλο του καλεσμένου που θα μιλούσε γι΄αυτόν. Φέτος, ο Θέμης Γεωργαντάς θα έχει

και βοήθεια με την Έλενα Κώνστα να βρίσκεται στο πλάι του και να αναλαμβάνει μέρος της συνέντευξης. Πρόκειται για μια δημοσιογράφο που είδαμε στο Happy Day, συνήθως στις πρωινές συνδέσεις της εκπομπής.

Ως προς την πρεμιέρα, οι πληροφορίες λένε πως με το στούντιο να είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί, δεν είναι απίθανο να γίνει η πρεμιέρα την άλλη Παρασκευή με πρώτη καλεσμένη την Έλενα Παπαρίζου. Το trailer πάντως που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα, αρκείται σε ένα «stay tuned».

View this post on Instagram

STAY TUNED! Επιστρέφουμε σύντομα @skaitv.gr με νέες εξομολογήσεις… Έρχεται το @afterdarkskaitv με τον @themisgeorgantas! Μαζί του ο καταξιωμένος chef @alsi_sinanaj και η πολυτάλαντη @kwnstaelena #afterdarkskaitv #skaitvgr #themisgeorgantas #alsi

A post shared by After Dark (@afterdarkskaitv) on Dec 6, 2019 at 3:16am PST

Εκτός από το After Dark, ο Θέμης Γεωργαντάς θα έχει και δεύτερο πρόγραμμα, τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα που επιστρέφουν στις αρχές του έτους.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιστρέφει, After Dark, Θέμη Γεωργαντά – Ποια,epistrefei, After Dark, themi georganta – poia