H μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου έχει τέτοιο μέγεθος που μπορεί κανείς να κάνει μέχρι και ιστιοπλοΐα

23:06 5/6/2019 - Πηγή: People

Το San Alfonso del Mar είναι ένα εκπληκτικό ιδιωτικό θέρετρο στο Algarrobo της Χιλής, περίπου 60 μίλια δυτικά του Σαντιάγο και έχει θέα σε δυο ακτές ταυτόχρονα, στον Ειρηνικό Ωκεανό και στην μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου που αγκαλιάζει την ακτογραμμή τόσο προσεκτικά που είναι σχεδόν σαν μια δεύτερη παραλία.

Έχει μήκος πάνω από ένα χιλιόμετρο και καλύπτει σχεδόν 20 στρέμματα στην περιοχή, είναι μεγαλύτερή δηλαδή και από 15 γήπεδα ποδοσφαίρου και διαθέτει 250 εκατομμύρια λίτρα φιλτραρισμένου θαλασσινού νερού. Δημιουργήθηκε από την Crystal

Lagoons, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από έναν οραματιστή επιχειρηματία της Χιλής, ο οποίος έχει επίσης σχεδιάσει και κατασκευάσει αρκετές άλλες μικρότερες λιμνοθάλασσες σε όλο τον κόσμο.

Το θέρετρο του San Alfonso del Mar διαθέτει πολυτελή διαμερίσματα δύο, τριών, τεσσάρων και πέντε υπνοδωματίων, ενώ σε όλα συμπεριλαμβάνεται ένα μεγάλο μπαλκόνι που έχει θέα σε αυτό το μαγευτικό τοπίο γεμάτο νερό, και είναι διαθέσιμα για αγορά ή ενοικίαση.

Η πισίνα είναι τόσο μεγάλη που μπορεί κάνεις να κάνει ιστιοπλοΐα και άλλα θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες όπως: καγιάκ, καταδύσεις και μαθήματα aqua-fitness. Ακόμη και σε μια μέρα με λιγότερο καλό καιρό μπορεί κανείς να κολυμπήσει στην μικρότερη πισίνα που βρίσκεται στο χώρο και στεγάζεται από ένα γυάλινο πυραμιδωτό περίπτερο με εύκρατο νερό και θερμαινόμενη άμμο.

Εκτός από τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό, μπορεί κανείς να συμμετέχει και σε πολλές άλλες όπως: τένις, βόλεϊ, Spa, να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο της πισίνας και να παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα