Σοκαριστικοί διάλογοι: Η Μαντώ Τζαβάρα δημοσιοποιεί τις απειλές και τις ύβρεις που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της

21:45 5/6/2019 - Πηγή: People

Η Μαντώ Τζαβάρα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Μαζί σου» και κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον πρώην μπασκετμπολίστα, Μανώλη Παπαμακάριο.

«Είμαστε μαζί δύο χρόνια, δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό, τσακωνόμασταν λεκτικά. Η πρώτη χειροδικία ήταν τον Δεκέμβρη, με γρονθοκόπησε και έπαθα κάταγμα στη μύτη. Επαναλήφθηκε 6-7 φορές. Ήταν παιδί με πρόβλημα και ήθελα να τον βοηθήσω. Προέρχομαι από οικογένεια με ενδοοικογενειακή βία και ήθελα να βοηθήσω. Έχω ζήσει απίστευτη βία από τον πατέρα μου στη μητέρα μου και στα παιδιά του και όχι μόνο», ανέφερε ανάμεσα

σε άλλα.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να τα πούνε στα δικαστήρια. Η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, παρουσιάζει διαρκώς ντοκουμέντα από συνομιλίες τους και όχι μόνο.

Ανάμεσα σε άλλα παρατηρούμε απειλές αλλά και την ανάγκη του πρώην μπασκετμπολίστα να επισκεφθεί κάποιον γιατρό, για χορηγία φαρμάκων.

«Παίρνω χάπια. Θα μιλήσω με τον ψυχίατρο σήμερα… Ελπίζω με τη βοήθεια του γιατρού να βελτιώσω την κατάσταση και να μπορέσω να σε κάνω να χαμογελάσεις επιτέλους», αναφέρει σε μήνυμά του.

Από την πλευρά της, η Μαντώ Τζαβάρα γράφει σε μήνυμά της: «Δεν μπορώ άλλω να ξεφτιλιστώ με ακραίες συμπεριφορές… Είναι σαν να είμαι προβληματική. Έχεις ακραία ξεσπάσματα»

Σε άλλο διάλογο παρατηρούμε ευθεία απειλή για τη ζωή της τέως συντρόφου του και απίστευτες ύβρεις.

Για ευνόητους και νομικούς λόγους, οι διάλογοί τους καθώς και φωτογραφικό υλικό και βίντεο δεν μπορούν να παρουσιαστούν στον ιστότοπό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα