Τράπεζα Πειραιώς: Παραιτήθηκε η γεν. δ/ντρια εταιρικής τραπεζικής, Π. Λαζαρίδου

Την αποχώρηση της κυρίας Πηνελόπης Λαζαρίδου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, ανακοίνωσε την Παρασκευή η τράπεζα. Όπως έγινε γνωστό, η παραίτηση της κας Λαζαρίδου έγινε για προσωπικούς λόγους.

Από τη θέση της γενικής διευθύντριας εταιρικής τραπεζικής είχε σημαντική προσφορά

στην πορεία του ομίλου. Αξιοσημείωτη είναι η συνεισφορά της στην προώθηση αναπτυξιακών έργων υποδομής, ζωτικών για την ελληνική οικονομία, καθώς και η σημαντική συμβολή της στη διαφύλαξη της επιχειρηματικής συνέχισης επιχειρήσεων κατά την περίοδο της ύφεσης, σε μία σειρά από κρίσιμους κλάδους της οικονομίας, όπως το λιανεμπόριο και η παραγωγική βιομηχανία.

Η αποχώρηση της κυρίας Λαζαρίδου δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για την αντικατάστασή της στο μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας.

Η εμπειρία της στην Τράπεζα Πειραιώς περιλαμβάνει ηγετικές θέσεις στο χώρο των μεγάλων επιχειρήσεων (corporate), στο Project Finance , στη ναυτιλία (shipping), στα κοινοπρακτικά δάνεια, σε συνδυαστικά προϊόντα κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Λαζαρίδου έχει δεχθεί προτάσεις από σημαντικά ονόματα της επιχειρηματικής σκηνής και σύντομα αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα σε υψηλό πόστο του ελληνικού επιχειρείν.

Keywords
Τυχαία Θέματα