Τι απαντά ο Πρόεδρος του ΣτΕ για τη διακοπή της διάσκεψης για τις τηλεοπτικές άδειες

Aπαντήσεις στα όσα του καταλογίζουν οι δύο παραιτηθέντες αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας από το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών του ανωτάτου δικαστηρίου επιχείρησε να δώσει ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα μαζί με τις προέδρους του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

«Εγώ έχω μια ευθύνη να μην χειραγωγούνται οι δικαστές μου προπαραμονή της διάσκεψης» είπε ο κ. Σακελλαρίου απαντώντας στο γιατί

αποφασίστηκε η διακοπή της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. «Εγώ αυτά ξέρω και πηγαίνω στο σπίτι μου και κοιμάμαι ήσυχος» συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρίου.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι το δικαστήριο δεν χειραγωγείται από τους διαδίκους ούτε χρησιμοποιείται ως όχημα πολιτικών επιδιώξεων. «Εμείς είμαστε ταγμένοι στο καθήκον μας» είπε ο κ. Σακελλαρίου.

Έστειλε, μάλιστα, μήνυμα ότι «όσοι επιχειρούν να ταράξουν το μήνυμα ενότητας στο δικαστήριο προσφέρουν κακή υπηρεσία στη δικαιοσύνη και τη βλάπτουν σε μια καίριας σημασίας στιγμή για την πατρίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα