ΑΥΡΑ Active Cap: Χορηγός του 7ο Athens Bike Festival

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap, συντροφεύει πάντα τις πιο active ποδηλατικές στιγμές και δεν θα μπορούσε να λείπει από το 7ο Athens Bike Festival, τη μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου.

Ο διεθνούς φήμης ποδηλάτης, Andrei Burton, ήταν εκεί και χάρισε ένα μοναδικό show στην ειδικά διαμορφωμένη ποδηλατική πίστα του ΑΥΡΑ Active Cap. Οι λάτρεις του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα

μοντέλα ποδηλάτων και να λάβουν μέρος στο ξεχωριστό παιχνίδι «Πιο Αργά... Δε Γίνεται». Όσοι έφτασαν στο τέρμα «όσο πιο αργά γίνεται» διατηρώντας την ισορροπία τους, ανταμείφθηκαν από το ΑΥΡΑ Active Cap με δωροεπιταγές για ποδηλατικό εξοπλισμό, και ο μεγάλος νικητής κέρδισε ένα ποδήλατο Dahon.

Πάντα εν δράσει, το ΑΥΡΑ Active Cap και όλοι οι φίλοι του ποδηλάτου, πέρασαν ένα τριήμερο γεμάτο άθληση κι ενημερώθηκαν για τη σημασία της υιοθέτησης ενός εναλλακτικού τρόπου κίνησης μέσα στην πόλη, ο οποίος ενισχύει την αναζωογόνηση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap στηρίζει σταθερά τις μεγάλες ποδηλατικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την ευεξία και την καλή φυσική και πνευματική κατάσταση που προσφέρει η ποδηλασία. Σύμμαχος όλων όσοι εντάσσουν την ποδηλασία στην καθημερινότητά τους, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap, προσφέρει πρακτικές λύσεις για την ενυδάτωση, ενώ χάρη στην εργονομική του συσκευασία συντροφεύει κάθε διαδρομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα