Τετ α τετ με τον Μοσκοβισί, Μητσοτάκης - Στουρνάρας

Mε τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πιερ Μοσκοβισί συναντήθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Μοσκοβισί συζήτησαν για όλα τα σημαντικά ζητήματα, με έμφαση στην οικονομία και τα ευρωπαϊκά θέματα.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μοσκοβιί αναφέρει πως οι δυο άνδρες συζήτησαν το «πώς θα διασφαλιστεί η επιτυχία» του ελληνικού προγράμματος

διάσωσης.

Αμέσως μετά ο Ευρωπαίος Επίτροπος συναντήθηκε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος , Γιάννη Στουρνάρα, όπου συζητήθηκαν οι οικονομικές προοπτικές της χώρας, καθώς και οι τραπεζικές παράμετροι του θέματος.

Όπως επισημαίνει ο Guardian, ο κ. Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας το 2014, όταν και επιχειρήθηκε η τελευταία πώληση ελληνικών τίτλων στις διεθνείς αγορές.

Εκείνη την περίοδο, ο κ. Στουρνάρας είχε χαιρετίσει την έξοδο ως ως «καταλυτική επιχείρηση», αφού η Αθήνα κατακλύστηκε με ζήτηση από επενδυτές. Ωστόσο, πολλοί έμειναν με την καυτή πατάτα στα χέρια, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε την εξουσία στις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015, σύμφωνα με τον Guardian....

Keywords
Τυχαία Θέματα