Τα νέα funds από πρώτο χέρι!

Ο Γιώργος Τζιραλής – εκ των ιδρυτών του Marathon VC- δίνει ραντεβού στη σκηνή του αμφιθεάτρου του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς (που φιλοξενεί τις μηνιαίες συναντήσεις του Open Coffee Athens) με εκπροσώπους των ιδρυτικών μετοχικών ομάδων 3 από τα νέας εσοδείας venture capital funds που έχουν εξασφαλίσει την χρηματοδότηση του Equifund.

Πιο συγκεκριμένα, το ραντεβού έχει δοθεί για την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου,

6 το απόγευμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών: «Η αθηναϊκή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν υποδέχεται τρία νέα venture capital funds που μόλις ξεκίνησαν την λειτουργία τους και αναμένεται να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό επενδύσεων σε ελληνικές startups το αμέσως επόμενο διάστημα!»

Θα παρουσιάσουν οι:

– Κατερίνα Πραματάρη, Στέλιος Ηλιάκης, Κωνσταντίνος Λαύκας και Σωτήρης Παπαντωνόπουλος, partners, Unifund (http://uni.fund/)

– Μυρτώ Παπαθάνου και Αλεξάνδρα Χολή, partners, Metavallon (http://metavallon.vc/)

– Απόστολος Αποστολάκης, Γιώργος Δημόπουλος, partners, και Στέφανος Κατσίμπας, associate, VentureFriends II (http://www.venturefriends.vc/)

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο http://opencoffee.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα