Συμπτώσεις διαγωνισμών και αναθέσεων

Ορισμένες συμπτώσεις δεν παίζονται. Στο υπουργείο Εργασίας κλπ πολύ πρόσφατα έγινε ένας διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για το έργο που αφορούσε την υποστήριξη παραγωγικής λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος "ΕΡΓΑΝΗ" και πιο συγκεκριμένα, υποστήριξη σε επίπεδο Εφαρμογών Λογισμικού και Υποδομών για διάστημα 10 μηνών.

Όπως αναφέρει η απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου κ. Ανδρέα Νεφελούδη στην αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών βρέθηκαν οι προσφορές

2 εταιρειών – από την μια, της εταιρείας 01 SOLUTIONS HELLAS Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ε .Π .Ε . και από την άλλη, της εταιρείας OPTIS Ολοκληρωμένες Λύσεις και Υπηρεσίες Πληροφορικής Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών Α.Ε. Κερδισμένη από την διαδικασία βρέθηκε η 01 Solutions.

Μέχρι εδώ όλα καλά και με τον Νόμο. Ψάχνοντας στα αρχεία της πάντοτε έγκυρης και ενημερωμένης «Διαύγεια» βρήκα μια απόφαση για απευθείας ανάθεση του ίδιου υπουργείου.

«Αναθέτουμε απευθείας στην εταιρεία OPTIS A.E. που εδρεύει επί της οδού Μαρμαριωτίσσης 3 Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15232, με Α.Φ.Μ. 998935430, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών την απ ευθείας συντήρηση Οικονομικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας , σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας».

Σύμπτωση θα πείτε. Απάντηση δεν μπορώ να δώσω, εγώ κείμενα αποφάσεων διαβάζω...

Για την ιστορία και μόνο, το συνολικό τίμημα της ανάθεσης ανέρχεται σε 19.716 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα