Στην τελική ευθεία τα Αριστεία Εταιρικών Υποθέσεων

Στην τελική ευθεία μπήκαν τα Corporate Affairs Excellence Awards, αφού η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016.

Ο θεσμός των Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) είναι μία διαρκής διαδικασία η οποία εντάσσεται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (TEYΠ) της ΕΕΔΕ.

Είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 με στόχο να κινητοποιήσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει επιχειρήσεις, στελέχη Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων, ελεύθερους επαγγελματίες,

εταιρίες Δημοσίων Σχέσεων, ιδιώτες-επαγγελματίες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και φοιτητές που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω τομέα, υποστηρίζοντας καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται με επιτυχία και έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (εργαζόμενοι, κοινωνία, δημόσιοι φορείς, τοπικές αρχές/κοινωνία, μη Κυβερνητικοί οργανισμοί, πελάτες κ.α.)

Τα CAEA στοχεύουν:

Στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και επιτυχημένων στρατηγικών, που εφάρμοσαν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Eπικοινωνίας και Eταιρικών υποθέσεων, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξή τους.

Στην ανάδειξη της σημασίας του Tομέα των Eταιρικών Υποθέσεων στην σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική και την αξία που αποδίδει σε έναν οργανισμό όταν αποτελεί βασικό τμήμα της ανώτατης διοίκησης και της κύριας επιχειρηματικής στρατηγικής.

Στην παρουσίαση καινοτόμων πρακτικών, εργαλείων και μεθοδολογιών που αναπτύχθηκαν από στελέχη εταιριών, επαγγελματίες, φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς του χώρου της Επικοινωνίας και των Εταιρικών Υποθέσεων και στη διάδοσή τους ως βέλτιστων πρακτικών που συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας πιο τεχνοκρατικής προσέγγισης του τομέα, κάτι στο οποίο υστερεί μέχρι σήμερα.

Στην προσέλκυση και συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού διαγωνιζομένων από τον χώρο της Επικοινωνίας και των Εταιρικών Υποθέσεων από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Τα βραβεία αυτά απονέμονται στις ακόλουθες Κατηγορίες:

Εταιρική Επικοινωνία (Corporate and Business Communications))
Εταιρεία και Συμμέτοχοι (Stakeholder Engagement)
Εσωτερική Επικοινωνία (Internal Communications)
Έμμεση επικοινωνία προϊόντος/υπηρεσίας (Brand P.R.)
Δημόσιες Σχέσεις & Κοινωνική Διαμεσολάβηση (Public Affairs & Lobbying)
Καλύτερη Χρήση των Social Media (Best Use of Social Media)
Σχέσεις με MME (Media Relations)
Επικοινωνιακή Διαχείριση Θεμάτων ή Κρίσης (Issue / Crisis Management)
Πρόγραμμα / Δράση ΕΚΕ
Δράση/Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους (Low Budget)
Ειδική Διάκριση απονέμεται για:
Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης (KPIs)
Καινοτομία στην Επικοινωνία
Έρευνα & Προγραμματισμός (Research & Planning)

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εξής: Manifest Services και Novartis Hellas. Χορηγός Δημιουργικού η H+K Strategies, Επικοινωνίας τα Adbusiness, CSR Review, Daily Fax, Manager, Marketing Week, Retail Business και Οικονομική Επιθεώρηση. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας τα: Advertising.gr, Businessnews.gr, CSRnews.gr, Economia.gr, Epixeiro.gr, Euro2day, FnBdaily.com, NextDeal.gr . Τηλεοπτικός Χορηγός το SBC TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα