Σηκώνει βάρη και δεν... κλατάρει: Δείτε τη γυναίκα με το πιο δυνατό... αιδοίο!

Για μερικές γυναίκες η "συμβατική" γυμναστική δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ούτε καν η προχωρημένη γιόγκα δεν μοιάζει να έχει τίποτε να προσφέρει.

Πολλές γυναίκες κατά καιρούς έχουν πειραματιστεί με διάφορες τεχνικές, μία όμως είναι αυτή που ξεχωρίζει γιατί με απόλυτη αποφασιστικότητα, σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατάφερε να τελειοποιήσει ένα.... φυσικό της χάρισμα και πλέον να γυρνά τον κόσμο, βγάζοντας λεφτά, εκμεταλλευόμενη αυτήν ακριβώς τη μοναδική της ιδιότητα: να σηκώνει αντικείμενα, διαφορετικών όγκων και βαρών, με το... αιδοίο της!!!

Η Kim Anami, επονομαζόμενη και "Vagina Kung Fu", προωθεί την καριέρα της με μοναδικές παρουσιάσεις του εξαιρετικού της ταλέντου ανά τον κόσμο, ενώ τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται σε ένα είδος συνεχώς εξελισσόμενου project, με τίτλο "Things I Lift With My Vagina", που συνίσταται σε βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφίσεις της σε διάφορα σημεία της υφηλίου – συνήθως τουριστικά – με την ίδια να σηκώνει αντικείμενα σχετικά με τη κουλτούρα κάθε τόπου, με τον δικό της "μοναδικό" τρόπο.

Η ίδια δηλώνει πως από την στιγμή που κατάλαβε τις... δυνάμεις της, προπονείται και ενδυναμώνει τους σχετικούς μύες της, σηκώνοντας βαράκια και κάνοντας ειδικές ασκήσεις πέντε μέρες τη βδομάδα. Για του λόγου το αληθές έχει γράψει ένα βιβλίο για να εξιστορήσει τα όσα περνάει, ενώ ομοίως έχει κυκλοφορήσει κι ένα βίντεο με την ίδια σε διάφορες ασκήσεις.

Όσον αφορά για την καλύτερη εμπειρία της μέχρι τώρα; η ίδια επιλέγει την ημέρα εκείνη που σήκωσε έναν ολόκληρο πολυέλαιο από κρύσταλλα Μουράνο, στο μέσον της πλατείας του Αγίου Μάρκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα