Σε στρατηγική σύμπραξη προχώρησαν Axia Hospitality και Nelios

Τη στρατηγική σύμπραξη τους και τη δημιουργία μιας μοναδικής υπηρεσίας για την ξενοδοχειακή αγορά, παγκοσμίως καινοτόμα, ανακοίνωσαν οι ελληνικές εταιρείες Axia Hospitality και Nelios. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της διαχείρισης των πωλήσεων (online και offline) και των κρατήσεων ξενοδοχείων, αλλά και την online προβολή και προώθησή τους, προχώρησαν στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πακέτου πωλήσεων και μάρκετινγκ για ξενοδοχεία, με την επωνυμία «Hands Free

Hotelier» (www.handsfreehotelier.com), το οποίο έρχεται να ανταποκριθεί στις κύριες και σημαντικότερες ανάγκες των ξενοδοχείων.

Οι δύο εταιρίες συνεργάζονται με επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχουν ήδη πάνω από 15 κοινούς πελάτες.

Με τη δημιουργία του νέου πακέτου υπηρεσιών, η συνεργασία των δύο εταιρειών περνάει σε επόμενο επίπεδο, ενώ η επόμενη φάση θα ολοκληρωθεί με συγχώνευσή τους. Οι δυο εταιρείες που έχουν συνολικό κύκλο εργασιών περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, βρίσκονται πλέον σε κοινά γραφεία στο κέντρο της Αθήνας.

Προς το παρόν, το πακέτο θα απευθυνθεί στους κοινούς πελάτες των δύο εταιρειών και ο στόχος είναι σύντομα να χρησιμοποιείται από 200 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ενώ στα πλάνα υπάρχει και η πρόθεση για διεθνή επέκταση σε γείτονες χώρες, όπως είναι η Τουρκία, η Κύπρος, η Ιταλία και η Κροατία.

«Η διανομή και πώληση καταλυμάτων έχει γίνει μία εξαιρετικά επίπονη και πολύπλοκη διαδικασία. Οι παραδοσιακοί συσχετισμοί άλλαξαν ριζικά με το διαδίκτυο και ο σύγχρονος ξενοδόχος καλείται να λύσει μια ιδιαίτερα δύσκολη εξίσωση, που θα του φέρει τις αποδόσεις που επιθυμεί. Η σύμπραξη της Axia Hospitality με την Nelios, συνθέτει ένα πακέτο υπηρεσιών, μια καινοτόμα λύση που απαντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ξενοδοχείου», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Axia Hospitality κ. Γιάννης Κυρίτσης.

Η Axia Hospitality ιδρύθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων, τα IDS (συστήματα κρατήσεων μέσω internet) και τη διαχείριση εσόδων. Η εταιρία αντιπροσωπεύει σήμερα 48 τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία σε 18 περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Nelios κ. Δημήτρης Σερίφης δήλωσε ότι «το επιτυχημένο marketing, αυτό που θα φέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τον ξενοδόχο είναι ένα σύνθετο αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται από το συνδυασμό του με τη σωστή πώληση και διαχείριση των κρατήσεων. Η εμπειρία, η γνώση και η εξειδίκευση της Axia Hospitality και της Nelios σε αυτούς τους τομείς, έφερε αυτή τη στρατηγική σύμπραξη και μία ολοκληρωμένη υπηρεσία που θα αποτελέσει την ιδανική λύση για τον ξενοδόχο».

Η Nelios ιδρύθηκε το 2008 με όραμα την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της εξέλιξης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Η πρώτη παρουσίαση του νέου πακέτου υπηρεσιών «Hands Free Hotelier» θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση HORECA 2016, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα