Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 295 θέσεις μόνιμων σε τρία υπουργεία

Μέσα στο μήνα θα τρέξουν οι αιτήσεις για τις τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ μέσω των οποίων θα προσληφθούν 295 μόνιμοι υπάλληλοι σε φορείς των υπουργείων Δικαιοσύνης, Ναυτιλίας και Οικονομικών.

Υπ. Δικαιοσύνης

Από τις 20 Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 186 μόνιμες θέσεις Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Θα προσληφθούν 42 άτομα από την κατηγορία ΤΕ Γραμματέων, 123 από την κατηγορία ΔΕ Γραμματέων και 21 άτομα από την κατηγορία ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων

Οι υποψήφιοι πρέπι να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 4 Αυγούστου.

Υπ. Οικονομικών

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 46 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ως κατωτέρω: Κλάδος ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Νομικής 10 θέσεις, κλάδος ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Οικονομικών 36 θέσεις.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Αρχίζει 24 Ιουλίου και λήγει 8 Αυγούστου

Υπ. Ναυτιλίας

Από σήμερα ξεκινούν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για την προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 63 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο υπουργείο Ναυτιλίας και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 26 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα