Νέα Γενική Γραμματέας Ακίνητης Περιουσίας η Πέτη Πέρκα

Στη θέση της Γενικής Γραμματέως Ακίνητης Περιουσίας, στην καρδιά του Συντάγματος, μετακομίζει η κυρία Πέτη Πέρκα, που μέχρι πρότινος κατείχε την αντίστοιχη θέση στο υπουργείο Υποδομών.

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα της κυβέρνησης, η κ. Πέρκα θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Νικόλαο Ματζάκο.

Η τοποθέτηση της πρώην υποψήφιας βουλευτή Φλώρινας με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο υπουργείο Οικονομίας αποτελεί σαφής αναβάθμιση για την δραστήρια συγκοινωνιολόγο, που υπήρχαν πληροφορίες

μετά την παραίτησή της από το Υποδομών ότι σκόπευε να μετακινηθεί στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Μόνο που για την κομψή Πέτη, ταιριάζει περισσότερο η Γραμματεία Ακίνητης Περιουσίας, από την οποία θα περάσουν όλες οι μεγάλες επενδύσεις τύπου Ελληνικό κ.α., καθώς ο εκάστοτε ΓΓ προεδρεύει στο Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη θητεία της στο υπουργείο Υποδομών, ασχολήθηκε με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τα υδατοδρόμια που από το περασμένο καλοκαίρι η κυβέρνηση κρατά κλειδωμένο στα συρτάρια της με τους επενδυτές να βρίσκονται σε απόγνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα