Νέα εμπόδια στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού - Παραμένει το αμαξοστάσιο των ΟΣΥ

Εμπόδιο στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού βάζει το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών καθώς σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρηση έπρεπε να είχε μεταφερθεί πριν έναν μήνα από τον χώρο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, όχι απλά δεν έχει μεταφερθεί αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπ. Υποδομών δεν έχουν εντοπίσει ακόμα την έκταση που θα φιλοξενεί το αμαξοστάσιο.

Το τελεσίγραφο είχε σταλεί από την «Ελληνικό ΑΕ» στις ΟΣΥ από

τον περασμένο Φεβρουάριο, και από τότε οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν λόγο για ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, καθώς πρόκειται για χρονοβόρο διαδικασία με υψηλό κόστος.

Το θέμα μεταφέρθηκε και στη Βουλή, όπου οι βουλευτές της ΝΔ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νικήτας Κακλαμάνης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αντίστοιχα, έθεσαν ερωτήσεις για την ολιγωρία της κυβέρνησης.

Ο κ. Κακλαμάνης κατήγγειλε ότι η επένδυση του Ελληνικού εξακολουθεί να βρίσκεται «στον αέρα», καθώς όπως επισημαίνεται σε απάντηση του τέως αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη προς τον ίδιο αλλά και σε απάντηση της ίδιας της εταιρίας «Ελληνικό Α.Ε» έχει καθυστερήσει υπερβολικά η μετεγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών σε άλλο χώρο φιλοξενίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα