Μαξίμου: Η ΝΔ ονειρεύεται "άλλες"εποχές και δεν το κρύβει

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ονειρεύεται "άλλες"εποχές και δεν το κρύβει».

Με τον τρόπο αυτό απαντούν κυβερνητικές πηγές στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κατηγόρησε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι «ανίκανος και αναξιόπιστος» και «με την ιδεοληψία του μετατρέπει σε απέραντο καταυλισμό την Ελλάδα».

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, «προφανώς ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ονειρεύεται τις εποχές διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα του. Αυτές ακριβώς που οδήγησαν τον

τόπο στην κατάντια που με κόπο ανατρέπει, μέρα με την ημέρα, η κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτές τις εποχές του "παλιού", στις οποίες τρεις φορές γύρισε την πλάτη-μπροστά στην κάλπη- ο ελληνικός λαός τον τελευταίο χρόνο».

Όπως σημειώνουν, όμως, «δυστυχώς για τον ίδιο, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα το μεσημέρι, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η ακροδεξιού χαρακτήρα ρητορική στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το σύνολο του κόμματος. Άραγε, θα συμφωνήσει με τον Εκπρόσωπό του και ο πρόεδρος της ΝΔ, ομολογώντας ότι το ευρωπαϊκό προφίλ που πασχίζει να χτίσει δεν είναι παρά μία βιτρίνα;».

«Ο ελληνικός λαός έχει κάνει τις επιλογές του», αναφέρουν οι ίδιες πηγές και τονίζουν πως «ακόμη και σήμερα, με την πρωτοφανή του ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, απέρριψε -ξανά- τη λογική της ΝΔ για "κλειστά σύνορα" και κέντρα κλειστού τύπου στη λογική των φυλακών».

Keywords
Τυχαία Θέματα