Λεπέν: Ο Μακρόν είναι ο... Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ της πολιτικής

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην προεκλογική διαδικασία των γαλλικών εκλογών, με την επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν να χαρακτηρίζει σε ομιλία της τον αντίπαλό της, Μανουέλ Μακρόν ως τον... Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ της πολιτικής, παρομοιάζοντάς τον με τον -όχι ιδιαίτερα γνωστό για το ταλέντο του στην τέχνη- Βέλγο ηθοποιό.

«Είναι ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ της πολιτικής, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει ούτε τι λέει ούτε τι κάνει», δήλωσε η κυρία Λεπέν.

Αν και το τελευταίο διάστημα

οι υποψήφιοι των γαλλικών προεδρικών εκλογών έχουν ανταλλάξει αρκετές αβρότητες, μέχρι τώρα περιορίζονταν σε πολιτική αντιπαράθεση, αφήνοντας έξω τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Όμως η κυρία Λεπέν φαίνεται να... ρίχνει το γάντι, επιτιθέμενη σε αυτόν που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ως τον βασικό αντίπαλό της.

Τόσο η κυρία Λεπέν όσο και άλλοι υποψήφιοι έχουν κατηγορήσουν τον κ. Μακρόν για ασάφειες στην πολιτική που θέλει να ακολουθήσει, τονίζοντας ότι δεν έχει προσφέρει καμία λεπτομέρεια κυρίως για την οικονομική του πολιτική αλλά και για το κόστος του προγράμματός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα