Κατακέφαλη.. τούρτα έφαγε on camera ο CEO της Qantas

Αρτον και θεάματα απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι σε ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου της Qantas Airways, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο πόντιουμ έφαγε μια τούρτα στο κεφάλι από άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Το περιστατικό συνέβη στο Περθ της Αυστραλίας, την ώρα που ο Alan Joyce βρισκόταν στο πόντιουμ και μιλούσε για την πρόσφατη απόφαση της Qantas να ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο στο Περθ.

Ο δράστης

συνελήφθη και ανακρίνεται από τις Αρχές.

Οσο για τον Joyce κατέβηκε άρον – άρον από το πόντιουμ και πήγε να σκουπίσει τη σαντιγί από το πρόσωπό του.

Δείτε το βίντεο:

O Joyce δεν είναι η πρώτη προσωπικότητα που έχει επαφή τρίτου τύπου με κάτι φαγώσιμο ή εν πάση περιπτώσει με κάτι ... γλοιώδες.

Ο μεγιστάνας των μίντια, Rupert Murdoch, σερβιρίστηκε ένα... πιάτο με αφρό ξυρίσματος το 2011 ενώ το 1998 μια τούρτα προσγειώθηκε στο πρόσωπο του Bill Gates.

Το 2001, ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός των Εργατικών στη Βρετανία, John Prescott, είχε «φάει» ένα αυγό, ενώ το 2015 ο Mario Draghi της ΕΚΤ έγινε στόχος ενός μέλους της οργάνωσης Femen που πήδηξε πάνω στο τραπέζι την ώρα συνέντευξης Τύπου και τον έρανε με φέιγ βολάν, φωνάζοντας «βάλτε τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ».

Keywords
Τυχαία Θέματα