Η μεγάλη επιστροφή του γυμνού στο Playboy

Έναν χρόνο κράτησε όλο κι όλο η απαγόρευση των γυμνών εξώφυλλων που έκαναν το Playboy το αγαπημένο περιοδικό των ανδρών.

Το περιοδικό γιόρτασε την επάνοδο του γυμνού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #NakedIsNormal. (το γυμνό είναι φυσιολογικό).

Η επιστροφή στα παλιά για το ιστορικό περιοδικό, ηλικίας 63 ετών, έγινε με το νέο τεύχος Μαρτίου – Απριλίου 2017. Η απαγόρευση είχε αποφασιστεί για την έντυπη έκδοση του Playboy, λόγω της αίσθησης ότι το περιεχόμενο είχε γίνει πλέον παρωχημένο στην εποχή του διαδικτυακού πορνό, που το γυμνό απέχει μόλις ένα κλικ στον υπολογιστή ή το smartphone του κάθε ενδιαφερόμενου.

Η απόφαση να δείχνει λιγότερη σάρκα ελήφθη από το προηγούμενο καθεστώς του περιοδικού υπό τον CEO της Playboy Enterprises, Scott Flanders, ο οποίος έφυγε από την εταιρεία τον περασμένο Μάιο για να αναλάβει την eHealth.

Ο Cooper Hefner, επικεφαλής δημιουργικού του Playboy και γιος του ιδρυτή του, Hugh Hefner, χαρακτήρισε, μέσω twitter, μέγα λάθος την απαγόρευση του γυμνού.

«Σήμερα αποκτούμε και πάλι την ταυτότητά μας και διακηρύττουμε το ποιοι είμαστε», έγραψε ο Cooper Hefner.

Εξάλλου, σύμφωνα και με τον ειδικό επί των περιοδικών εκδόσεων, Samir Husni, η απαγόρευση μάλλον απώθησε και αποξένωσε τους αναγνώστες παρά τους προσέλκυσε, καθώς Playboy χωρίς γυμνό είναι «σχήμα οξύμωρον».

H Miss March, Ελίζαμπεθ Ελαμ

Το τεύχος Μαρτίου – Απριλίου γιορτάζει την... επιστροφή «στα πάτρια» με πολλές ολοσέλιδες φωτογραφίες γυμνών γυναικών, μεταξύ τους της Μις Μάρτιος , Ελίζαμπεθ Ελαμ και της Μις Απρίλιος, Νίνα Ντανιέλ. Περιέχει επίσης μια συνέντευξη με την ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον, καθώς και άρθρα για τον ηθοποιό Ανταμ Σκοτ και τον τηλεπαρουσιαστή του CNN, Βαν Τζόουνς. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που παίρνουν το Playboy... για να διαβάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα