Δημοσίευσαν τα οικονομικά τους στοιχεία Χίλαρι και Τραμπ

Στην αντιπαράθεση μεταξύ Hillary Clinton και Donald Trump, η Hillary είχε αναφέρει πως οι πληρωμές της ίδιας και του άντρα της, πρώην Προέδρου Bill Clinton, για διαλέξεις, έχουν μειωθεί κατά πολύ. Την ίδια στιγμή, ο Donald Trump ανέφερε πως το δικό του εισόδημα ξεπέρασε τα 557 εκατ. δολάρια.

Οι αποκαλύψεις αυτές οι οποίες χρησιμοποιούνται και από τις δύο καμπάνιες για να

κερδίσουν πολιτικούς "πόντους", έχουν άμεση σχέση με τα ερωτήματα όλων για την οικονομική κατάσταση των δύο υποψηφίων.

Η Clinton η οποία από ό,τι φαίνεται θα αποκτήσει και το χρίσμα των Δημοκρατικών, δημοσίευσε 11 σελίδες με τα οικονομικά στοιχεία της ίδιας αλλά και του Bill Clinton. Σε αυτά, το ζευγάρια φαίνεται πως έχει δηλώσει έσοδα 1,7 εκατ. δολαρίων από διαλέξεις μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου, κάτι που μειώθηκε από τα... 23 εκατ. δολάρια του προηγούμενου Μαΐου. Το μεγαλύτερο πλήγμα που έχει δεχθεί μέχρι τώρα η καμπάνια της Hillary είναι για το τί θα κάνει για την Wall Street., με την οποία από ό,τι φαίνεται έχει πολύ στενές σχέσεις.

Η αποκάλυψη της Clinton ακολούθησε την αποκάλυψη των στοιχείων του Trump, 104 σελίδων στην οποία προχώρησε ο ίδιος. Αναφορικά, στις ΗΠΑ θεωρείται παράδοση οι υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο να παρουσιάζουν αναλυτικά τα πόθεν έσχες τους κατά τη διάρκεια της εκλογικής καμπάνιας.

Ο Trump υπογράμμισε πως το πόθεν έσχες του θα αποδείξει πως είχε έσοδα 557 εκατ. δολαρίων, μέσα σε 16μιση μήνες μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου του 2015 και της 16ης Μαΐου 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα