Δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί πάνω από τις 595 μονάδες ο Γ.Δ.


O ΓΔ πραγματοποίησε και νέο υψηλό τριμήνου αυτή την εβδομάδα στις 599 μονάδες αλλά δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί πάνω από τις 595 μονάδες που παραμένει ζητούμενο, αναφέρει στο εβδομαδιαίο χρηματιστηριακό σχόλιό της Ελληνοαμερικανική Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

« Όσο ο ΓΔ παραμένει πάντως πάνω από τις 570 μονάδες η τάση είναι ανοδική και αναμένουμε την συμπεριφορά του ΓΔ στα παρόντα επίπεδα», σημειώνεται.

Νέο υψηλό τριμήνου πραγματοποίησε και ο FTSE Mid Cap ο οποίος διέσπασε ανοδικά και την βραχυχρόνια αντίσταση στις 740 μονάδες. Οι 715 μονάδες παραμένουν

το σημείο αναφοράς για την διατήρηση της ανοδικής τάσης και η διάσπαση των 740 μονάδων την επιβεβαίωσε. Μια διορθωτική κίνηση προς τις 715 μονάδες θα αντιμετωπιζόταν ως αγοραστική ευκαιρία.

Μετά τις αρνητικές επισημάνσεις της Longbow ότι οι προβέψεις για το τέταρτο τρίμηνο της GPRO είναι αρκετά αισιόδοξες λόγω των πρόσφατων καθυστερήσεων στο λανσάρισμα νέων προϊόντων, η μετοχή βρέθηκε να χάνει 7% στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Παρά ταύτα, η ισχυρή πλαγιοανοδική γραμμή τάσης που απεικονίζεται στο διπλανό διάγραμμα, διακρατήθηκε και αυτή την εβδομάδα στα επίπεδα των 13,8$. Εφόσον διατηρηθεί η ανοδικότητα, κλείσιμο άνω των 14,88$ επαναφέρει την βραχυπρόθεσμη τάση σε ανοδική, και δίνει πιό αξιόπιστα σημεία εισόδου στην μετοχή. Οι ισχυρότερες αντιστάσεις βρίσκονται στα 15,54 και 16,61 δολλάρια. Στον αντίποδα, διάσπαση της πλαγιοανοδικής γραμμής τάσης θα επιβεβαιωθεί μετά από κλείσιμο χαμηλότερα τών 13,38 δολλαρίων, με τις σημαντικότερες στηρίξεις να εντοπίζονται στα 12,5 και στα 11,41 δολλάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα