Χρυσές δουλειές για τους φωτογράφους - Δείτε γιατί πληρώνονται 1000 δολάρια την φορά

Πολλοί έχουν προσέξει στα newsfeed του λογαριασμού τους στο Facebook φωτογραφίες όπου κάποιο αγόρι κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Το ερώτημα που δημιουργείται σε αρκετούς είναι «ποιος τράβηξε την φωτογραφία;».

Μία εύκολη απάντηση θα μπορούσε να ήταν η... αδελφή του γαμπρού, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και σίγουρα κοστίζει αρκετά.

Ο Rick Paulas του Pacific Standard, μελέτησε την μόδα με τις φωτογραφίες πρότασης γάμου και όπως ανακάλυψε πρόκειται για μία υπερ-κερδοφόρα βιομηχανία που όλο και αυξάνει

τα κέρδη της χάρη στην βοήθεια των social media και ειδικά του Facebook.

To βασικό πακέτο για την λήψη φωτογραφιών πρότασης γάμου κοστίζει στα 495 δολάρια και αλλάζει ανάλογα με την τοποθεσία της φωτογράφισης, την μεταφορά του εξοπλισμού, την ώρα της φωτογράφισης.

Η φωτογράφιση μπροστά από την Times Square κοστίζει 1.550 δολάρια ενώ στο γραφικό τραμ του San Francisco το κόστος είναι 1.360 δολάρια.

Η εταιρεία Paparazzi Proposals, χρεώνει 700 δολάρια την φωτογράφιση μίας πρότασης γάμου, με την τιμή να φτάνει τα 1000 δολάρια.

Σύμφωνα με έκθεση του Thumbtack αναφορικά με τον γάμο, τα ζευγάρια έχουν ήδη υπολογίσει στα έξοδα του γάμου τους και 250-500 δολάρια για την φωτογράφιση της πρότασης γάμου.

Το 40% των ζευγαριών, σύμφωνα με την έκθεση της Thumbtack, ξοδεύει πάνω από 1.000 δολάρια για την φωτογράφιση του γάμου τους, με την φωτογραφία της πρότασης γάμου να είναι μέσα στο ποσό, το οποίο φτάνει ακόμα και στα 5.000 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα