Μπογδάνος: Λίγη τσίπα, Τσίπρα

Το κείμενο που «κόπηκε λόγω απόλυσης» από τον ΣΚΑΪ ανήρτησε στην ιστοσελίδα marketnews.gr - όπως είχε προαναγγείλει - ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο δημοσιογράφος στο κείμενο του επιχειρεί να στοιχειοθετήσει τον ισχυρισμό του για «πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού» που χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο, ισχυρισμό που οδήγησε στην

απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ και ενώ είχε προηγηθεί ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού για τα σχόλιά του που έγιναν on air.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαριθμεί βουλευτές που έγραψαν «κοινή δήλωση για την Ηριάννα Β. Λ. (δύο επίθετα – χαρακτηριστική αναρχική επιλογή), υποστηρίζοντας ότι η καταδίκη της ως μέλος της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, "συντριπτικό χτύπημα στο δικαίωμά της στη μόρφωση και στην επιστημονική εξέλιξη"», αναφέρεται σε αναρτήσεις του Γιώργου Κυρίτση για Σακκά και Σεϊσίδη, στις τοποθετήσεις του Μάκη Μπαλαούρα για τη «17Ν», την κατάθεση ως μάρτυρος υπεράσπισης στη δίκη του ΕΛΑ της Τασίας Χριστοδουλοπούλου κ.α.

Η μόνη ένσταση που δέχεται ο δημοσιογράφος κατά των όσων είπε είναι «ότι η άκρα αριστερά έχει κόψει τα συντροφιλίκια με το καθεστώς της διπλά μνημονιακής, πλέον, νεοκαπιταλιστικής αριστεράς. Άρα, ας μην πούμε στον αέρα «σύντροφοι του πρωθυπουργού», αλλά «πρώην σύντροφοι». Κι αυτό χαριστικά, με αστική επιείκεια».

Παράλληλα με ανάρτησή του στο Facebook επαναλαμβάνει ότι θα κινηθεί νομικά «με κάθε μέσο» κατά του συντάκτη της ανακοίνωσης του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού εμφανιζόμενος ενοχλημένος με τον χαρακτηρισμό στην ανακοίνωση για το ήθος του. «Πες ό,τι θες για το ύφος μου, αλλά για το ήθος (άνοιξε Μπαμπινιώτη να δεις τί είναι) δεν σου επιτρέπω και θα σε κυνηγήσω με κάθε νομικό μέσο» γράφει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αναλυτικά στο protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα