Αston Martin: Φτιάχνει καροτσάκια για μωρά - Προσεχώς... διαμερίσματα και γιοτ

Η Αston Martin, γνωστή παγκοσμίως για τα supercars που "γεμίζουν" την οθόνη των ταινιών του James Bond, επεκτείνεται εκτός της ασφάλτου, προωθώντας γιοτ, διαμερίσματα και τσάντες, ανταγωνιζόμενη αντί τη Ferrari, την Hermes.

Ένα νέο κατάστημα στην exclusive

περιοχή του Mayfair του Λονδίνου, είναι και η νέα μεγάλη προσπάθεια της μάρκας να εδραιωθεί ως εταιρεία με προϊόντα λουξ παντός τύπου. Αν και το μαγαζί προσφέρει μέχρι και καροτσάκια για μωρά αξίας 3000 λιρών και τσάντες μέχρι και 1.100 λίρες, οι βλέψεις της Aston Martin είναι πολύ μεγαλύτερες.

"Δε θα ήταν ωραίο εάν βρισκόσασταν στο Aston Martin διαμέρισμά σας δίπλα σε μία μαρίνα όπου έχετε αράξει το Aston Martin γιοτ σας ενώ έξω βρίσκεται παρκαρισμένο το Aston Martin αυτοκίνητό σας;", αναρωτιέται ο CEO Andy Palmer.

Aν και η επέκταση της Aston Martin μπορεί να αμαυρώσει το ίματζ της ως μάρκα υπερ-αυτοκινήτων, μερικές από τις εταιρείες που κατασκευάζουν αποκλειστικά τέτοια αυτοκίνητα μπορεί να μην έχουν και άλλη επιλογή. Ακόμη και με τα νέα πιο "προσιτά" και οικογενειακά μοντέλα, η αγορά των ακριβών supercars έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα, ενώ οι Κινέζοι δεν δείχνουν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τέτοιες αγορές. Αυτό ωθεί την Aston Martin στο να προχωρήσει σε νέους τρόπους για να βρει έσοδα, έτσι ώστε και να προετοιμαστεί και για μία μελλοντική ΙΡΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα