Αποχωρεί από τη Β' Πειραιά ο Δημήτρης Βίτσας

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Σχέδιο αποχώρησης του από τη Β' Πειραιά, μια περιφέρεια στην οποία αναγκαστικά μετακόμισε λόγω της αποχώρησης του ισχυρού πάντοτε εκεί Παναγιώτη Λαφαζάνη, μελετά τις τελευταίες ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Ο κ. Βίτσας θεωρεί πως είναι αναγκαστικά - λόγω των αυξημένων του καθηκόντων - απών από μια περιοχή με διογκωμένα προβλήματα, η οποία επιζητά λύσεις με αποτέλεσμα η άλλη τοπική βουλευτής Νίνα Κασσιμάτη να είναι εκείνη που

έχει αναλάβει σχεδόν μόνη της το μεγάλο αυτό βάρος.

Όμως η αποχώρηση αυτή έχει κι έναν άλλο λόγο που θα υπάρξει. Το γεγονός πως ο κάτοικος Νίκαιας και πάντοτε ενεργός στα τοπικά κομματικά Τρύφωνας Αλεξιάδης ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών που θεωρείται ως ένας εκ των επιτυχημένων σε μια κυβέρνηση με πολλά λάθη και παλινωδίες, είναι ο εμπνευστής της μεταφοράς υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και του ΣΔΟΕ στο μεγάλο κτήριο της οδού Θηβών στην περιοχή του Ρέντη ενώ η δράση του όλα αυτά τα χρόνια στην Β' Πειραιά θεωρείται εμπόδιο για τον κ. Βίτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα