Άγις Πιστιόλας: Είναι, και φαίνεται, πρωτοπόρος!

Άλλη μια αναγνώριση, πέρα από την καθημερινή προτίμηση των προϊόντων Αgrino από τους καταναλωτές, ήλθε για την εταριεία, την οποία έχει θέσει σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης ο Άγις Πιστιόλας

Η Agrino – ΕΥΓΕ Πιστιόλας βραβεύθηκε ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις καταναλωτικών προϊόντων στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017. Συγκεκριμένα, κέρδισε το βραβείο για το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ελληνική αγορά με την ολοκληρωμένη σειρά καστανών ρυζιών Agrino Brown Family.

Άλλωστε, η super νόστιμη, super

υγιεινή σειρά καστανών ρυζιών Agrino Brown Family τα έχει όλα! Υπέροχη γεύση που εκπλήσσει, 4 μοναδικές – παγκοσμίως – ποικιλίες για κάθε χρήση, πάντα εύκολα και γρήγορα. Αγνό και ανεπεξέργαστο, χωρίς γλουτένη, πλούσιο σε βιταμίνες, φυτικές ίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, το καστανό ρύζι της Agrino αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καθημερινό μας τραπέζι.

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, απονεμήθηκαν βραβεία στις υποψηφιότητες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή για την καινοτομία και τη συμβολή τους στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων κάθε επιχείρησης.

Τα «σελφ σέρβις Excellence Awards» διοργανώθηκαν για 6η χρονιά από το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελούσαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ), του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

Keywords
Τυχαία Θέματα