Πώς να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος στο πρώτο ραντεβού

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εφαρμογές γνωριμιών, έχουν αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι φλερτάρουν. Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι ένα τρομακτικό γεγονός, όμως μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν πώς να διαβάσουν τη γλώσσα του σώματος στα πρώτα ραντεβού.

Η 55χρονη Steph Holloway είναι μια ειδικός στη γλώσσα του σώματος που ελπίζει να αλλάξει την πολυπλοκότητα που έχουν φέρει μαζί τους τα dating apps. Σύμφωνα με την Holloway σε άρθρο της Daily Mail

Online, οι κανόνες των ραντεβού έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και εάν έχετε περάσει μια συγκεκριμένη ηλικία, ίσως να μην τους ξέρετε καν.

Εξαιτίας των εφαρμογών γνωριμιών, οι singles έχουν πλέον απογοητευθεί και ενδιαφέρονται μόνο για επιφανειακές σχέσεις.

Η Holloway εξηγεί ότι το κύριο σημάδι της έλξης είναι να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι και ενδιαφέρεστε και ο απλούστερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι με ένα χαμόγελο. Επίσης, αν κάποιος σας πλησιάσει, πρέπει να αναγνωρίσετε την προσπάθειά του, διότι χρειάζεται πολύ θάρρος για να το κάνει. Ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί του.

Ενώ συνομιλείτε και το άτομο αυτό προσπαθεί να σας δείξει το ενδιαφέρον του, κοιτάξτε τα πόδια του. Η Holloway λέει ότι στη γλώσσα του σώματος, τα πόδια δεν λένε ποτέ ψέματα.

Εάν τα πόδια σχηματίζουν ένα V, αυτό σημαίνει ότι σας καλωσορίζουν και σας προσκαλούν στο χώρο τους, πράγμα που δείχνει ότι το άτομο ενδιαφέρεται για εσάς. Αν ένα πόδι δείχνει προς εσάς, αυτό σημαίνει ότι το άτομο προσπαθεί να μπει στον προσωπικό σας χώρο.

Η Holloway λέει ακόμα ότι οι χειρονομίες της γλώσσας του σώματος είναι αναπόφευκτες. Οι άντρες θα κάνουν οτιδήποτε για να αποδείξουν την αρρενωπότητά τους και θα κάθονται με τα πόδια τους απλωμένα και με κατεύθυνση προς το αντικείμενο του πόθου τους. Αυτός είναι ο τρόπος υποβολής των δυνατοτήτων τους. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, προσπαθούν να είναι ευθυτενείς και δείχνουν την μια τους πλευρά για να αναδειχθούν τα στήθη και οι γοφοί τους.

«Η γλώσσα του σώματος είναι μια σημαντική μορφή για τη σύνδεση δύο ερωτευμένων ανθρώπων, γι αυτό αφήστε τις εφαρμογές γνωριμιών», συμβουλεύει τέλος η ειδικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα