Spetsathlon: Έφερε στις Σπέτσες 3.000 και πλέον επισκέπτες

Ένα παράδειγμα για το πώς μία αθλητική διοργάνωση μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση επισκεπτών σε περιόδους εκτός της υψηλής τουριστικής σεζόν.

Ο λόγος για το Spetsathlon που έκλεισε φέτος 5 χρόνια παρουσίας στις Σπέτσες, φέρνοντας στο νησί χιλιάδες Ελληνες και ξένους επισκέπτες, αθλητές και οικογένειες. Η 5η επετειακή διοργάνωση του ξεχωριστού μεγαλύτερου αγώνα τριάθλου που διεξάγεται στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (5-7 Μαΐου) στις Σπέτσες και προσέλκυσε 1.100 και πλέον συμμετέχοντες. Οι επισκέπτες στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια του τριημέρου

ξεπέρασαν τους 3.000, με πολύ σημαντικές παρουσίες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό και τους τοπικούς φορείς να μιλάνε για υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια του νησιού.

Το Spetsathlon 2017, συνδιοργανώνεται από την εταιρεία Communication Lab, διοργανώτρια και του Spetses mini Marathon και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, η οποία με την εμπειρία της από διεθνείς διοργανώσεις και με τέσσερις πιστοποιημένους κριτές, αλλά και πολυπληθή ομάδα αθλητών, εξασφάλισαν για άλλη μία χρονιά τη διοργάνωση των αγώνων. Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων το παρών έδωσαν ο πρωταθλητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης, η χρυσή παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Καρολίνα Πελενδρίτου, ο επίσης παραολυμπιονίκης κολυμβητής Δημήτρης Καρυπίδης, ο διεθνούς φήμης Ισπανός τριαθλητής Oscar Rubio Gomez, ενώ επιπλέον, παρευρέθηκαν και οι πρωταθλητές τριάθλου Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρης Σκουλαρίκης και οι Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Γιάννης Δρυμωνάκος και οι παραολυμπιονίκες Μάκης Καλαράς και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης.

Σύμφωνα με την κ. Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής το φετινό επετειακό Spetsathlon ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες και πλέον δικαίως λογίζεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην Ελλάδα. Το επόμενο ραντεβού για τους Σπετσιώτες είναι για το διάστημα από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου στο 7ο Spetses mini Marathon.

Keywords
Τυχαία Θέματα