PremierTaxFree & DCC δυναμώνουν τις υπηρεσίες στον Τουρισμό

H PremierTaxFree, με συνεχή παρουσία στο χώρο του τουρισμού με τις υπηρεσίες TAXFREE και στρατηγικές συνεργασίες με τα πιο δυνατά brand της αγοράς ενισχύει την προσπάθεια όλων των επιχειρήσεων να προσφέρουν στους πελάτες τους από όλο τον κόσμο, σύγχρονες υπηρεσίες, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.Έχοντας λοιπόν σαν γνώμονα αυτή την αναβάθμιση επεκτείνει τη δράση της και στον τομέα

των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων εισάγοντας στην αγορά την υπηρεσία DCC.

H υπηρεσίαDCC (DynamicCurrencyConversion), δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας πληρωμών ξένου νομίσματος να πραγματοποιήσει τις αγορές του στο νόμισμα που τηρείται ο λογαριασμός της κάρτας του και όχι στο ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης αποφεύγει δυσάρεστες εκπλήξεις στην ανάλυση του λογαριασμού της κάρτας κατά την επιστροφή του, καθώς είναι σε θέση να γνωρίζει από την αρχή τις ακριβείς χρεώσεις για οποιαδήποτε αγορά του. Επιπροσθέτως, με την υπηρεσία DCC, ο πελάτης νιώθει πιο ασφαλής, καθώς γνωρίζει, την στιγμή της αγοράς, την τιμή του προϊόντος στο νόμισμα του, οργανώνοντας έτσι καλύτερα τον προϋπολογισμό του. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται απόλυτη διαφάνεια, καθώς η μετατροπή του νομίσματος γίνεται σε πραγματικό χρόνο και οι ακριβείς τιμές αναγράφονται στην οθόνη του τερματικού την στιγμή που χρεώνεται η κάρτα.

Με την υπηρεσία DCC βελτιώνεται η ποιότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και συνεχίζεται η προσπάθεια της PremierTaxFree για την ποιοτική αναβάθμιση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος και όλων των πτυχών τουσε μια εποχή, στην οποία ο διεθνής ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος από ποτέ και η Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία είναι η μοναδική ανάσα της ασθμαίνουσας Ελληνικής οικονομίας.

Στόχος της PremierTaxFree της οποίας διευθύνων σύμβουλος στην Ελλάδα είναι ο κ. Σταύρος Γκέσουρας είναι η ποιοτική αναβάθμιση της βιομαχανίας αυτής και εργαλεία της, οι υπηρεσίες TaxFree και DCC, διασφαλίζονας έτσι τόσο την βιωσιμότητα όσο και την αποδοτικότητά της.

Η διείσδηση της υπηρεσίας DCC στην αγορά είναι εντυπωσιακή αφού στο πρώτο 5μηνο του 2017 σχεδόν το 70% των συναλλαγών πραγματοποιηθήκε με χρήση της υπηρεσίας DCC.

Από αυτό το σύνολο, περίπου το 30% τωνσυναλλαγών πραγματοποιήθηκαν από υπήκοους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενώ το top 5 των συναλλαγών συμπληρώνουν οι Βρετανοί με 20%, οι Αυστραλοί και οι Ρώσοι με 15% και οι γείτονες Τούρκοι με 10%. Εντυπωσιακή άνοδο παρουσιάζουν επίσης και οι κάτοικοι των Σκανδιναβικών χωρών,του Καναδά και της Ελβετίας που προτιμούν ολοένα και περισσότερο την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και όλα αυτά χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμα η highseason της Ελληνικής τουριστικής περιόδου, η οποία αναμένεται γεμάτηαπό συναλλαγέςDCC!

Keywords
Τυχαία Θέματα