Nέα συνεργασία της SΑRMED με τη ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ

H νέα συνεργασία της SARMED με τη METRO AEBE αφορά την αποθήκευση, προετοιμασία των παραγγελιών και τη μεταφορά των εποχιακών ειδών της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ.

H METRO AEBE είναι μία 100% ελληνική εταιρεία με ενεργή παρουσία στην επιχειρηματική ζωή της χώρας από το 1976. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: Τα καταστήματα χονδρικής

METRO Cash & Carry που αριθμούν σε 48 και τα σούπερ μάρκετ 'My market' σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Το Φεβρουάριο του 2016, σε μία σημαντική στιγμή για την ιστορία της, η METRO ΑΕΒΕ αποκτά την αλυσίδα Βερόπουλος, που ιδρύθηκε το 1973 και οι δύο ιστορικές, ελληνικές εταιρείες ενώνονται δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην ελληνική αγορά. Η απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Βερόπουλος αυξάνει τα σημεία πώλησης My market σε 223, καλύπτοντας στρατηγικά σημεία σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.

Η METRO A.E.B.E., πάνω από 40 χρόνια τώρα, υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την ελληνική αγορά, στηρίζοντας τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα επιχειρηματία, τον Έλληνα παραγωγό και τον Έλληνα καταναλωτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα