Mattel: Μετά τη Μπάρμπι, τώρα νέο look και για τον Κεν

Έναν χρόνο μετά από το «λίφτινγκ» στην εικόνα της δημοφιλούς κούκλας Barbie, ήρθε η σειρά για τον αιώνιο σύντροφό της, τον Ken, να αλλάξει κι αυτός την εμφάνισή του.
Η Mattel, η εταιρεία που κατασκευάζει το αγαπημένο ζευγάρι των μικρών κοριτσιών, ανακοίνωσε την Τρίτη την επέκταση της σειράς Fashionistas με 15 νέες κούκλες οι οποίες απεικονίζουν τον Ken και χαρακτηρίζονται από τρεις διαφορετικούς σωματότυπους και ποικιλία

σ' ό,τι αφορά τις αποχρώσεις του δέρματος, το χρώμα των ματιών, τα χτενίσματα αλλά και τον τρόπο ντυσίματος.
Το 2016, η εταιρεία είχε επίσης εισάγει τρεις νέους σωματότυπους για τη Barbie, μαζί με διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος, χρώματος ματιών, χτενισμάτων, ρούχων και αξεσουάρ.
«Συνεχίζοντας να επεκτείνουμε τη σειρά προϊόντων μας, επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες που αντιπροσωπεύει μία κούκλα Barbie ή Ken γι' αυτή τη γενιά», δήλωσε η αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια της εταιρείας, Λίζα ΜακΝάιτ.
Όπως πρόσθεσε, «οι νέες κούκλες Ken ήταν μια φυσική εξέλιξη για το εμπορικό μας σήμα και επιτρέπει στα κορίτσια να εξατομικεύσουν περαιτέρω το ρόλο που θέλουν ο Ken να παίξει στον κόσμο της Barbie».

Keywords
Τυχαία Θέματα