Kρεμλίνο: Kατακρίνει διαφήμιση του Τραμπ που παρουσιάζει τον Πούτιν ως γραφικό εχθρό

Το Κρεμλίνο κατακρίνει μία πολιτική διαφήμιση που πόσταρε ο Trump, στην οποία κοροϊδεύει την Hillary Clinton του Δημοκρατικού κόμματος, και την παρουσιάζει ως παλιάτσο στην αντιμετώπιση σοβαρών απειλών όπως το ΙΚ και τον... Putin.

Το βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω ξεκινά με τον Ρώσο Πρόεδρο σε αγώνα τζούντο, συνεχίζει με έναν τζιχαντιστή του ΙΚ, και μετά παραθέτει την Hillary να γαβγίζει σαν σκυλί. Η διαφήμιση, λέει πως "Η Αμερική δεν χρειάζεται να γίνει αστείο" τη στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσει "τους χειρότερους

εχθρούς της". Προφανώς, το βίντεο κλείνει με το σλόγκαν του Trump "Make America Great Again".

Is this what we want for a President?

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Donald J. Trump (@realdonaldtrump) στις Μάρ 16, 2016, 9:15πμ PDT

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, αν και δεν γνωρίζει εάν ο Πρόεδρος Putin έχει ήδη παρακολουθήσει την διαφήμιση, ανέφερε πως η ρωσική κυβέρνηση προδιαθέτεται αρνητικά αφού "είναι γνωστό σε εμάς πως η δαιμονοποίηση της Ρωσίας είναι αναγκαίο συστατικό της προεκλογικής καμπάνιας στις ΗΠΑ".

Πάντως ο Putin έχει υποστηρίξει την άνοδο του Trump ως πιθανής επιλογής των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα, αφού ο δεύτερος αποκάλεσε τον Ρώσο ηγέτη ως "τον απόλυτο αρχηγό", "ταλαντούχο", ενώ ο Putin έχει αναφέρει πως ο Trump θέλει τη σύσφιξη των σχέσεων με τη χώρα.

Αναφορικά, το γάβγισμα της Clinton ήταν μέρος μίας επίθεσης που έκανε προς τους Ρεπουμπλικανούς σε ομιλία της στη Νεβάδα.

Keywords
Αναζητήσεις
διαφημηση πουτιν
Τυχαία Θέματα