Folli Follie: Το ανανεωμένο website αποκτά νέα όψη και stylish διαδικτυακή ταυτότητα

To νέο website της Folli Follie, follifollie.com, ο αγαπημένος διαδικτυακός shopping προορισμός των fashionistas από όλο τον κόσμο, επανασχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει όλες τις συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του brand σε ένα μοντέρνο και ανανεωμένο ψηφιακό περιβάλλον.

Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα σχεδίασης καθώς και αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για όλο και πιο συχνή περιήγηση σε mobile συσκευές, το νέο e-shop

της Folli Follie είναι εδώ για να προσφέρει μοναδικές fashion εμπειρίες online shopping σε όλους τους λάτρεις του brand παγκοσμίως.

Με μια σύγχρονη προσέγγιση, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, το πλήρως ανασχεδιασμένο website της Folli Follie είναι άμεσο, εύχρηστο και ιδιαίτερα ελκυστικό. Η Folli Follie, πιστή στη στρατηγική της για διαδικτυακή ανάπτυξη, χαράζει τη νέα ψηφιακή εποχή του brand υιοθετώντας βελτιστοποιημένο σχεδιασμό, απολύτως συμβατό για κινητές συσκευές (smartphone) και tablets και εισάγοντας πολλά πρωτοποριακά στοιχεία, όπως τη νέα ενότητα Shop Instagram Looks (μέσω της καμπάνιας FF Island Hopping). H νέα αυτή ενότητα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να βλέπουν συγκεντρωμένα τα Looks των πιο διάσημων Instagram Fashionistas και με το πάτημα ενός κουμπιού να αγοράζουν τα αγαπημένα τους Folli Follie προϊόντα.

το ανανεωμένο website της Folli Follie, follifollie.com, περιηγηθείτε ανάμεσα στις αμέτρητες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, ανακαλύψτε το δικό σας πολυπόθητο συνδυασμό και δημιουργείστε μοναδικές εμφανίσεις με την υπογραφή Folli Follie.

Το ανανεωμένο στιλ και η λάμψη των καθημερινών εμφανίσεων απέχουν μόνο ένα κλικ από το follifollie.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα