Αυστραλία: Ζευγάρι κληρώνει... το πολυτελές θέρετρο του σε τροπικό νησί

Μια ιδιαίτερα αναπάντεχη απόφαση έλαβε ένα ζευγάρι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν αποφάσισε να μην πουλήσει το θέρετρο τους σε ένα τροπικό νησί αλλά να το βάλει σε... κλήρωση!

Ο Doug και η Sally Beitz μετακόμισαν στο απομακρυσμένο νησί Kosrae της Μικρονησίας την δεκαετία του 90', αλλά τώρα θέλουν να επιστρέψουν στην Αυστραλία και να απολαύσουν το αίσθημα του να είναι παππούδες, έτσι το έθεσαν ως πρώτο βραβείο σε κλήρωση.

Ο πρώην πυροσβέστης είπε πως ελπίζει ο νικητής να είναι κάποιος που αγαπά το ζεστό κλίμα, να επιθυμεί να γνωρίζει νέους ανθρώπους

απ' όλο τον κόσμο και να ενδιαφέρεται για περιπέτεια.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία ζωής», συμπληρώνει ο Beitz, ο οποίος ζούσε στο τροπικό νησί, που βρίσκεται βόρεια των νησιών του Σολομώντα, νοτιοδυτικά της Χαβάης και αποτελεί σπίτι για 6,500 ανθρώπους.

Το βραβείο περιλαμβάνει την κύρια κατοικία 4 υπνοδωματίων, 5 ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, 2 βαν δέκα ατόμων, ένα φορτηγάκι παραλαβής και το εστιατόριο.

Η οικογένεια Beitz είχε δηλώσει πως η κλήρωση θα πραγματοποιούνταν αν πωλούνταν 50,000 εισιτήρια, αλλά οι προβλέψεις ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς η ιδέα προσέλκυσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ο γιος του Doug και της Sally, Adam, είπε πως ήταν δική του ιδέα να διοργανώσουν την κλήρωση, επιτρέποντας έτσι σε κάποιον άλλον να έχει την ευκαιρία να ζήσει στον παράδεισο και να διαχειρίζεται την δική του επιχείρηση.

«Η ιδέα να το πουλήσουμε με τον παραδοσιακό τρόπο είναι πολύ βαρετή», συμπλήρωσε τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα