Bombardier: Eνισχύει την εμπορική προώθηση του αεροσκάφους CSeries

Η καναδική εταιρία παραγωγής αεροσκαφών Bombardier ενισχύει τις προσπάθειές της για την εμπορική προώθηση του αεροσκάφους CSeries στις διεθνείς αγορές, καθώς ελπίζει ότι θα κερδίσει περισσότερους πελάτες, χωρίς να πέσει θύμα μιας πολιτικής εκπτώσεων που ακολούθησε.

Η Bombardier είχε προσκεκλημένα τα διοικητικά στελέχη

αεροπορικών εταιριών, σε διεθνή συνάντηση στο Δουβλίνο, την προηγούμενη εβδομάδα όπου και προσπάθησε να εδραιώσει την παραγγελία που χρειάζεται από την Delta Airlines.

Χθες, προσκάλεσε σε μια πτητική επίδειξη τα ηγετικά στελέχη των εταιριών που συμμετέχουν στην κοινοπραξία της Star Alliance, από το Δουβλίνο στη Ζυρίχη.

"Είμαστε έτοιμοι σήμερα για να υπογράψετε τα συμβόλαια, καθώς θα βγαίνετε από το αεροσκάφος," δήλωνε αστιεύομενος ο διευθύνων σύμβουλος της Bombardier, Αλέν Μπελεμάρ, προς τα διευθυντικά στελέχη 28 αεροπορικών εταιριών, που πέταξαν με αεροσκάφος 110 θέσεων.

Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του αεροσκάφους διασφάλισε -μέσω έκπτωσης- την παραγγελία της αμερικανικής Delta, οι ανταγωνιστές της καναδικής εταιρίας προβλέπουν ότι το πρόγραμμα των αεροσκαφών Cseries, θα εξακολουθήσει ν' αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα καθώς και οι ίδιοι απαιτούν από την Bombardier παρόμοια αντιμετώπηση με αυτήν της Delta.

Keywords
Τυχαία Θέματα