Χαρά Παππά: «Εξαφανίστηκα γιατί πέρασα λίγο δύσκολα» -Η αποκάλυψη στα social media

Η Χαρά Παππά έχει κάνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το άγχος της, τις ημικρανίες της και τις κρίσεις πανικού. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά και για την αλωπεκία στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.

«Στην οικογένειά μου είναι κληρονομικό. Το έχει βιώσει και η μαμά μου, ο παππούς μου, η προγιαγιά μου, το ήξερα και το έλεγχα για να δω αν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί και σε εμένα, επειδή ήμουν

αγχώδης και ήταν και κληρονομικό. Ήξερα ότι μπορεί να συμβεί, ήξερα τα βήματα, ήξερα σε ποιον ειδικό μπορώ να απευθυνθώ, πώς να το χειριστώ. Ξαφνικά στο κομμωτήριο μια μέρα εκεί που μου χτένιζαν τα μαλλιά μου είδαν ότι σε ένα σημείο δεν υπήρχαν μαλλιά. Κατευθείαν πήγα σε ειδικό», είχε εκμυστηρευτεί το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.

Χαρά Παππά -Η νέα εξομολόγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αυτή τη φορά, η Χαρά Παππά που τις προηγούμενες ημέρες έκανε ένα break από τα social media, επέστρεψε με μια νέα εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως  πέρασε αρκετά δύσκολα με τις ημικρανίες της και αποφάσισε να απευθυνθεί σε χειροπράκτη.

«Εξαφανίστηκα λίγες ημέρες γιατί πέρασα πολύ δύσκολα με τις ημικρανίες μου. Έχω αποσυντονιστεί τελείως αλλά πόσο ωραίο είναι να είμαι και πάλι pain free. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα τόσα χρόνια, αλλά μέχρι τώρα δε με έχει βοηθήσει τίποτα. Χθες πήγα σε χειροπράκτη πρώτη φορά κι επειδή ξέρω ότι υποφέρετε πολλά ακόμα άτομα, αν δω κάποιο αποτέλεσμα θα σας πω», έγραψε χαρακτηριστικά στο σχετικό InstaStory της η Χαρά Παππά.

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Γυμναστική με… καυτά φιλιά σε παραλία της Ίου (Βίντεο)

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι σε σχέση; Η αμήχανη στιγμή στο «My Style Rocks»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στον Απόστολο Γκλέτσο για τη συμμετοχή του στο Maestro -«Κουταμάρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα