Βέφα Αλεξιάδου: «Τους έλεγα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα μας χαλάσει τον “Πρωινό Καφέ”, δεν ήταν καλή…»

Στην καμερα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα (28/10) η Βέφα Αλεξιάδου.

Η γνωστή μαγείρισσα που χάρισε μοναδικές συνταγές στις τηλεθεάτριες για πολλά χρόνια, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη πίστη της στον Θεό, στην Ελένη Μενεγάκη και στον Άκη Πετρετζίκη.

«Πιστεύω στον Θεό, ήταν συμπαραστάτης μου σε κάθε αδιέξοδο. Δέχομαι τον τίτλο εθνική μαγείρισσα και χαίρομαι πάρα πολύ.

Βλέπω την Αλεξία τυχαία στην τηλεόραση και ένα δάκρυ θα τρέξει, θα πω… που είσαι κοριτσάκι μου; Αλλά ως εκεί. Βάφομαι, χτενίζομαι, ντύνομαι ωραία, χαίρομαι τη ζωή», εξομολογήθηκε αρχικά.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και την εποχή του «Πρωινού Καφέ», η ίδια αποκάλυψς πως «το μόνο πράγμα που με ρωτούσαν ήταν γιατί μάλωσα με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν μάλωσα ποτέ, αν λογοφέραμε στη συνεργασία μας, πάντα θα πεις μια κουβέντα παραπάνω. Αυτό ήταν όλο. Όταν ήρθε η Ελένη στα πρώτα της βήματα, δεν ήταν καλή κι έλεγα τι την φέρατε αυτήν εδώ, θα μας χαλάσει τον “Πρωινό Καφέ”».

Κλείνοντας, η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε και στον Άκη Πετρετζίκη, τονίζοντας ότι «τον συμπαθώ, έχει αυτόν τον αέρα που τραβάει τους άλλους και που τον είχα κι εγώ».

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Άννα Αδριανού: «Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για το περιστατικό bullying που βίωσε στο Δημοτικό

Χαρά Βέρρα: Συγκινεί για την 10 ετών εγγονή της -«Είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες -Καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα