Χαρά Βέρρα: Συγκινεί για την 10 ετών εγγονή της -«Είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες -Καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα το πρωί (28/10) η Χαρά Βέρρα.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει, ενώ παράλληλα συγκίνησε με τα λόγια της για την 10 ετών εγγονή της που είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες.

«Είμαι πάρα πολύ καλά με τον άνδρα μου και όχι δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω κι αν θα παντρευτώ και αν ενδιαφέρει κανέναν αυτό. Ενδιαφέρει εμένα, είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Για το πιο περίεργο περιστατικό που της έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της πορείας της στο τραγούδι, η Χαρά Βέρρα

αποκάλυψε πως «δούλευα σε μαγαζί στην Αθήνα, μου παρήγγειλε ένας πελάτης το “Θα κάνω ζημιές” και εκείνη τη στιγμή που ξεκινώ το τραγούδι, πιάνει το τραπέζι, το γυρίζει τούμπα στην πίστα και μου το φέρνει στο κεφάλι. Με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα, ξαναγύρισα στο μαγαζί για να ηρεμήσω και μετά με πήγαν σπίτι».

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εγγονή της, εξομολογώντας πως «η Χαρούλα μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά όλα καλά. Έτσι γεννήθηκε, για εμένα δεν είναι πρόβλημα η Χαρούλα μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει μαμά πεινάω, θέλω νερό. Δεν μιλά καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά, αλλά πορευόμαστε με αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Κόνι Μεταξά: «Δεν ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, μόνο στη σκέψη με αηδίαζε»

Ιωάννα Παππά για τον θάνατο της μητέρας της: «Μιλήσαμε το τελευταίο απόγευμα και μετά ποτέ ξανά»

Khloe Kardashian: Μιλά για την παρένθετη μητέρα του γιου της -«Ήταν μια άγνωστη που έπρεπε να την εμπιστευτώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα