Βαλάντης: «Θεωρώ «πεταμένα» τα χρόνια της τελευταίας μου σχέσης»

Ο Βαλάντης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη εκμυστηρεύτηκε πράγματα γύρω από τον τελευταίο χωρισμού του…

«Έχω τρία παιδιά. Είμαι 45 και ο γιος μου είναι 17. Με το γιο μου είμαστε συνεχώς σε μια ένταση γιατί δυστυχώς μου έμοιασε.

Ο γιος μου μια μέρα μου είπε “τι γκρίνια έχουν αυτά τα κορίτσια” και του απάντησα “κατάλαβες τώρα γιατί χώρισα με τη μάνα σου;”.

Οι μεγαλύτεροι

έρωτες είναι αυτοί που έκανα τα παιδιά μου», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ενώ αναφορικά με το κομμάτι των σχέσεων σχολίασε:

Έχει τύχει να είμαι σε σχέση και να θέλω να φύγω πολύ. Ήταν και η τωρινή μου σχέση έτσι. Έχω χωρίσει εδώ και 9 μήνες με την τελευταία μου σχέση. Ήθελα να φύγω πολύ καιρό. Ήταν λάθος δικό μου. Έδινα ευκαιρίες. Όταν ζητά ο άλλος ευκαιρία οφείλεις να το προσπαθήσεις. Αλλά τελικά έδινα τσάμπα ευκαιρίες. Στο τέλος έφυγε εκείνη.

Μέναμε 3,5 χρόνια μαζί. Αισθάνομαι πληγωμένος για τον τρόπο που έγινε όλο αυτό. Ότι δηλαδή τώρα που μπορώ ας την κάνω. Είναι η αχαριστία. Είχα επικεντρωθεί πάρα πολύ στην σχέση και μου έκανε πολύ κακό αυτό. Άφησα πολλά πράγματα του εαυτού μου πίσω. Τώρα κοιτάω να αναπληρώσω τα χρόνια τα πεταμένα. Όταν τελειώνει κάτι και δεν σου έχει μείνει κάτι μέσα σου, τότε είναι πεταμένα», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο τραγουδιστής.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή

Διαβάστε ακόμα:

Πένθος για τη Γωγώ Γαρυφάλλου – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

The Bachelor: Η Μαρίνα απαντά αν είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Παναγιώτη Βασιλάκου και Νικολέττας

Survivor: Αλλάζουν όλα στις αποχωρήσεις του ριάλιτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα