Τα 5 haircut trends που θα δείτε παντού το 2021!

Ενόψει του 2021 θέλετε μια μεγάλη ανανέωση στο beauty look σας. Η χρονιά που φεύγει ήταν πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη και θα κρατήσετε από αυτή μόνο τα καλά.

Όπως για παράδειγμα το super λαμπερό δέρμα που αποκτήσατε αφού είχατε πολύ χρόνο στη διάθεση σας, να το περιποιηθείτε σχολαστικά.

Παράλληλα μάθατε να βάφετε μόνες τα μαλλιά σας, να δημιουργείτε τις πιο περίτεχνες πλεξούδες και οι πιο τολμηρές κόψατε μόνες σας τις αφέλειες.

Και τώρα θέλετε να αφεθείτε στα χέρια

του αγαπημένου σας hairstylist και να του ζητήστε να δημιουργήσει το ωραιότερο κούρεμα, ένα από τα μεγαλύτερη trends του 2021.

Κι εμείς είμαστε εδώ, με 5 τέλεια κουρέματα που θα δείτε παντού τη νέα χρονιά. Εσείς όμως θα την υποδεχτείτε με αυτό.

Δείτε τα στη συνέχεια και έχετε μία εβδομάδα περιθώριο για να αποφασίσετε ποιο θα υιοθετήσετε.

Πλούσιες αφέλειες: Παίρνουν τη θέση των curtail bangs και χαρίζουν ένα υπέροχο twist στο hair look σας όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nova Arts Salon (@novaartssalon)

Αυστηρή γραμμή: Το bob παραμένει τάση, αλλά η νέα του εκδοχή είναι αυστηρή και χωρίς ανάλαφρες ασυμμετρίες. Πρόκειται για ένα κομψό ύφος που ταιριάζει σε όλες σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing)

Shag: Το υιοθέτησαν celebrities όπως η Selena Gomez και το λατρέψατε. Είναι ό,τι ωραιότερο αν έχετε σπαστά ή σγουρά μαλλιά και ταιριάζει σε όλα τα μήκη και χρώματα μαλλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miami Socal Haircuts (@lindsayshair)

Pixie: Μετά τη Charlize Theron έχετε αρχίσει να το σκέφτεστε σοβαρά και οι hairstylists επιμένουν πως είναι ένα από τα πιο θηλυκά looks. Απλό και chic.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina (@styledbysabrina)

Ασυμμετρίες κοντά στο πρόσωπο: Αν παραμένετε πιστές στα πολύ μακριά μαλλιά σας ζητήσετε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει ασυμμετρίες στο μπροστινό μέρος. Χαρίζουν όγκο και κίνηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα