Τα μυστικά για να κάνεις δικό σου έναν Σκορπιό μια για πάντα!

Ο Σκορπιός είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώδια που υπάρχουν. Δεν ταιριάζει εύκολα με πολλά ζώδια αλλά υπάρχουν και κάποιοι συνδυασμοί που είναι ιδανικοί για μακροχρόνιες σχέσεις.

Ο Σκορπιός δεν ταιριάζει εύκολα με τον Κριό. Στην αρχή η σχέση τους θα φαίνεται υπέροχη αλλά σιγά σιγά θα βγουν στο προσκήνιο πολλές διαφωνίες.

Ο Σκορπιός με τον Ταύρο δεν θα ταιριάξουν

γιατί είναι και οι δύο πολύ ξεροκέφαλοι. Για να λειτουργήσει η σχέση τους θα πρέπει κάποιος από τους δύο να κάνει πίσω στις διαφωνίες τους.

Ο Σκορπιός με τον Δίδυμο έχουν τόσες πολλές διαφορές που δεν είναι καθόλου εύκολη η συμβίωση μεταξύ τους.

Ο Σκορπιός ταιριάζει απόλυτα με τον Καρκίνο γιατί είναι και οι δύο ευαίσθητοι και ξέρουν πώς να χειριστούν ο ένας τις αδυναμίες του άλλου.

Η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Λέων είναι μια πρόκληση. Αν καταφέρουν να επιβιώσουν τον πρώτο μήνα ως ζευγάρι, υπάρχουν πολλές ελπίδες για αυτούς τους δύο.

Συνήθως η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Παρθένο λειτουργεί πολύ θετικά. Ωστόσο κάποιες φορές ο Παρθένος μπορεί να τρομάξει από το υπερβολικό πάθος που θέλει στη σχέση του ο Σκορπιός.

Σκορπιός και Ζυγός θα ταιριάξουν για κάτι εφήμερο αλλά η σχέση τους δεν θα αντέξει στον χρόνο.

Ο Σκορπιός με τον Σκορπιό ταιριάζουν ιδανικά ενώ ο Σκορπιός με τον Τοξότη είναι συνήθως ένας καταστροφικός συνδυασμός.

O Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι επίσης ένας συνδυασμός καυτός με πολλές προοπτικές. Από την άλλη μεριά ο Σκορπιός με τον Υδροχόο νιώθουν να μην έχουν κανένα απολύτως κοινό χαρακτηριστικό.

Τέλος, ο Σκορπιός με τον Ιχθύ φαίνεται να τα βρίσκουν μεταξύ τους καθώς έχουν το ίδιο χιούμορ και επικοινωνούν τέλεια ο ένας με τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 23/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Tα tricks που πρέπει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις έναν Τοξότη τώρα και για πάντα

Πώς θα κάνεις έναν Κριό να νιώθει ότι του λείπεις πολύ;

Keywords
Τυχαία Θέματα