Τροχαίο στο Survivor: Ποιοι παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά στον Άγιο Δομίνικο

Το ενδιαφέρον του κόσμου για το τηλεοπτικό φαινόμενο «Survivor» φαίνεται να δυναμώνει αντί να εξασθενεί και οι διαρροές διαδέχονται η μία την άλλη. Όμως οι μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχουν αποκαλύψει κάτι το συνταρακτικό για την έκβαση του παιχνιδιού. Αυτό μέχρι σήμερα μιας και βάσει πληροφοριών από αξιόπιστες πηγές δύο παίκτες της ομάδας των Mαχητών είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Το σοκαριστικό ωστόσο δεν είναι ο τραυματισμός τους αυτός καθαυτός, αλλά το γεγονός ότι οι δύο παίκτες δεν τραυματίστηκαν σε κάποια από τα δύσκολα αγωνίσματα που καλούνται να συμμετάσχουν σχεδόν καθημερινά. Σύμφωνα

λοιπόν με τις πληροφορίες οι παίκτες των Μαχητών τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που είχαν μεταφερόμενοι με βαν της παραγωγής.

Ακόμα παραμένει ασαφής και θολός ο τρόπος και ο χρόνος του τραυματισμού τους αλλά ευχόμαστε να αναρρώσουν τάχιστα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ΣΚΑΪ η παίκτρια που τραυματίστηκε σοβαρά είναι η Ειρήνη Κολιδά. Η personal trainer φαίνεται πως νοσηλεύεται, καθώς έχει σπάσει τρία πλευρά! Πληροφορίες δε αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας το παιχνίδι.

Εκτός όμως της Ειρήνης, ένας ακόμη πολύ δυνατός παίκτης της ομάδας χτύπησε αρκετά στον αυχένα του και αυτός δεν είναι άλλος από το Μάριο Ιωαννίδη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που διαρρέονται στα δημοσιογραφικά γραφεία.

The post Τροχαίο στο Survivor: Ποιοι παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά στον Άγιο Δομίνικο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα