Άφωνη η Φαίη με την αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή: «Έδωσα στη Ζώζα το σπίτι που έμενε η μάνα μου»

Καλεσμένος στο Πρω1νό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Λευτέρης Πανταζής και ”έβαλε” τα πράγματα στη θέση τους. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την κόντρα του με την πρωήν σύντροφο του Ζώζα Μεταξά, για την κόρη τους Κόννυ αλλά και για τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του.

«Δεν θέλω να πάρω τίποτα πίσω ούτε να δικαιολογηθώ. Είναι η μάνα του παιδιού μου, ζήσαμε μαζί 5 χρόνια, όμως ως Πόντιος η μάνα της κόρης μου έπρεπε να είναι καλά. Προσπαθούσα όταν

είχε το πρόβλημα, το παιδί μου να έχει μάνα, για αυτό και την προστάτευα πάντα και ήμουν κοντά της. Όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει ήμουν και είμαι δίπλα της», εξηγεί ο Λευτέρης Πανταζής ενώ προσθέτει: «Το μόνο που κατάφερε με αυτά που είπε ήταν να στεναχωρηθώ εγώ,η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που ξέρουν εμένα, η μητέρα μου! Στο σπίτι που μένει η Ζώζα έμενε η μάνα μου και τη μητέρα μου την έβαλα με την αδερφή μου, για να μείνει η μάνα του παιδιού μου. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε όλο αυτό. Σημασία έχει ότι σήμερα η μητέρα μου δεν ζει και όλο αυτό έγινε σε πολύ λίγες μέρες. Εδώ τους ξένους βοηθάμε, είναι δυνατόν να την αφήσω έτσι;».

Άφωνη έμεινε η Φαίη με τις αποκαλύψεις του γνωστού τραγουδιστής που φανερά συγκινημένος συνέχισε: «Η Ζώζα είναι ένα μικρό παιδί. Μπορεί να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Η Κόννυ έπαθε κι αυτή το σοκ της. Γιατί να μπαίνουν τα παιδιά σε αυτές τις καταστάσεις; Το παιδί τι φταίει; Προς τι η κακία όταν υπάρχει ένα ή δύο ή τρία παιδιά;».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Άφωνη η Φαίη με την αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή: «Έδωσα στη Ζώζα το σπίτι που έμενε η μάνα μου» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα