Κασσιανή Τανιμανίδη: Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη μιλάει για το Survivor και αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης

Μια πρόσφατη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ήταν αρκετή για να γνωρίσουμε την αγαπημένη του αδερφή, Κασσιανή. Η αδερφή του γνωστού παρουσιαστή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη ”Όλα καλά” και μίλησε μεταξύ άλλων για τον αδερφό της, τη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα αλλά και την αδυναμία της σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες του Survivor.

«Παρόλο

που μας λείπει προσπαθούμε να κρατάμε μία επικοινωνία μέσω Skype. Μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσουμε σίγουρα 2-3 φορές», δήλωσε η Κασσιανή ενώ εξήγησε πως ο αδερφός της είχε από πάντα μια αδυναμία στα ταξίδια ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για τη σύντροφο του αδερφού της, Χριστίνα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως έχει ψηφίσει και αυτή για να παραμείνει παίκτης στο Survivor. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως ψήφισε τον Γιάννη Σπαλιάρα για να παραμείνει στο παιχνίδι ενώ συμπαθεί ιδιαίτερα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει: «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν βρίσκεται μαζί μας…»

The post Κασσιανή Τανιμανίδη: Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη μιλάει για το Survivor και αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα