Τριαντάφυλλος: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά»

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε για να πάει στο «Survivor All Star», τονίζοντας, βέβαια, πως ακόμα δεν τα έχουν βρει με την παραγωγή. Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε πως δεν θα πήγαινε ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, καθώς έκανε πολλά αρνητικά σχόλια όσο εκείνος βρισκόταν στο Άγιο Δομίνικο.

Σχετικά με την πρόταση για το «Survivor All Star», ο Τριαντάφυλλος είπε: «Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor

All Star. Έχω πάει στην Acun Medya, έχουμε μιλήσει αλλά δεν τα έχουμε βρει. Κάνω προετοιμασία αλλά θα δούμε. Δεν έχω απαντήσει ακόμα γιατί περιμένω κάποια στάνταρ πράγματα. Δεν είναι πάντα όλα θέμα χρημάτων. Δεν ισχύει ότι ζήτησα 16.000 ευρώ την εβδομάδα.

Σε μία ομάδα δεν μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τα ίδια χρήματα με τον δεξί ή τον αριστερό back. Άλλα λεφτά παίρνουν οι σταρ κι αυτοί που είναι άσημοι. Ο καθένας σύμφωνα με αυτά που έχει δώσει, θα ζητήσει αυτό που πρέπει να πάρει. Αν το πάρει, καλώς, αν όχι δεν πάει».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του».

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Ευμορφιάδη: Η πρώην Survivor παντρεύτηκε τον Γιάννη Μαυροκορδάτο!

 Μαρία Τζομπανάκη: Η φωτογραφία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, λίγο πριν την πρεμιέρα του «Σασμού»

Γεράσιμος Μιχελής: «Περπατάω και αυτός έρχεται κατά πάνω μου με τη μηχανή»

Keywords
Τυχαία Θέματα