Γεράσιμος Μιχελής: «Περπατάω και αυτός έρχεται κατά πάνω μου με τη μηχανή»

Ο Γεράσιμος Μιχελής παραχώρησε συνέντευξη του «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κυριάκο Θεοδοσίου και μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Παρά 5», μέσα από το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και αγαπήθηκε έχοντας τον ρόλο του κακού.

Ο γνωστός ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και αποκάλυψε πώς προέκυψε η συνεργασία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη, αναφέρθηκε σε μία από τις αστείες σκηνές που γύρισαν αλλά και σε ένα τρομακτικό περιστατικό που συνέβη εκείνη την περίοδο κατά τη διάρκεια βόλτας

του στο κέντρο της Αθήνας.

Για τη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Είχα δει τις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στη φίλη που έγινε και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα, πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε».

Για την αστεία σκηνή που έχει αποτυπωθεί στη μνήμη του: «Μία αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι στο περιβόητο πάρτι της συμπεθέρας. Εγώ βγαίνω έξω έχοντας αγκαζέ τη Μαρινέλα και τη Ζουμπουλία… Έλα όμως που έρχεται ως superman ο Θωμάς και δεν μπορώ να συνηθίσω τη γελοιότητα που βλέπω μπροστά μου αλλά ούτε και οι άλλοι μπορούν. Και μας πιάνουν γέλια και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε».

Για την επίθεση που παραλίγο να δεχτεί από έναν τηλεθεατή της σειράς: «Περπατώ στην Αθηνάς και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, “εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς”.”Είσαι καλά ρε άνθρωπε;» του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που τον σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα».

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Χριστοπούλου: «Εκτιμώ πολλά χρόνια τη Φαίη και είπα “ναι” αμέσως»

 Αναστάσης Ροϊλός: Η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή του

 Πέτρος Κουσουλός: «Ο χωρισμός ήταν συνειδητή απόφαση» – Αυτή είναι η σχέση του με την πρώην σύζυγό του

Keywords
Τυχαία Θέματα