Φαίη: Οι τελευταίες πρόβες πριν από την πρεμιέρα του «Πρωινού μας»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του «Πρωινού μας» με τη Φαίη μας! Η νέα πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα, στις 9:40, με την παρουσιάστρια να ανυπομονεί να πιει τον πρώτο καφέ της ημέρας μαζί με τους τηλεθεατές.

Τόσο η Φαίη όσο και οι συνεργάτες της δουλεύουν πυρετωδώς τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα! Μεταξύ των θεμάτων που θα παρακολουθήσουμε αύριο, θα είναι και η συνέντευξη που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Φαίη.

Το

μεσημέρι της Κυριακής 11/9, η Φαίη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις τελευταίες πρόβες πριν από την πρώτη «καλημέρα». Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο ολοκαίνουργιο πλατό της και χαμογελάει στην κάμερα, όπως φαίνεται μέσα από το μόνιτορ.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο πλατό του «Πρωινού μας» και ο καθιερωμένος αγιασμός, γεγονός που αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Να έχουμε μια ευλογημένη χρονιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πένθος για το μοντέλο – «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο πρόσωπο

 Βάσω Λασκαράκη: «Έφτασα στο σημείο να συζητήσω για εκπομπή»

 Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Γιατί το παλάτι δεν έχει ανακοινώσει τίτλους για τον Archie και τη Lilibet;

Keywords
Τυχαία Θέματα